Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В момента дългите са ми с +30% точно на филипс. Не очаквай да светят бяло. Жълти са си. Иначе сравнение с Narva от 3лв са по добре.

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Колега с китайски гуми не се занимавай. Да евтини са, но са си пълни боклучета, дето нямат никво сцепление на мокро. По добре си търси качествена гума втора ръка на 1-2 сезона. Аз през един от сайтовете за продажби си намерих Континентал на 1 сезон за 16ки на -40% от цената, дето ги е купил предишния собствени нови 4-те.
      '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

• Ти лично карал ли си с такива гуми или си чувал че нямат сцепление ? защото в нета чета различни мнения , някои добри някои лоши ако някои е карал лично китаиски гуми нека сподели , чета още че в Германия започнали масово да ги използват

Comment

• То в Германия се напълни с турци, араби и всякаква такава сган. Те може би карат с китайчета, но баш Ханс не мисля, че ще рискува живота на семейството си, за да спести 15-20 евро за гума континентал или в краен случай фулда да речем.

Според мен там все още силно се влияят от тестовете на аутобилд и адак, при които китайските гуми винаги светят в червено като НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ!
          Alfa Romeo GT 1.9 16v

Comment

• Аз съм карал 2 зими 156цата с китайски гуми. Много дълбок грайфер, никакви проблеми в сняг, дъжд, киша.
            Чувал съм, че китайците искат да се налагат сериозно на пазара, поради това цените са ниски, а качеството никак не лошо.
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
            DUCATI Monster
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• 156 1.8тс,гори 10/100 при постоянна скорост 140км/ч по магистралата,много ли е??любопитно ми е как е при колегите с този мотор.
              Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

• Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
                156 1.8тс,гори 10/100 при постоянна скорост 140км/ч по магистралата,много ли е??любопитно ми е как е при колегите с този мотор.
                Много е ! Трябва да е около 7-8.
                Проверете ламдата в какво състояние е.
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Спарка за да гори 7-8 трябва да го коткаш с 100-110 км.
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                    Спарка за да гори 7-8 трябва да го коткаш с 100-110 км.
                    400 км. магистрала, 7,2/100, скорост окло 140км/ час
                    бензин- 1,8 тс, бензин 95 на Газпром
                    Коментар на разхода?
                    Last edited by lordliness; d.m.y г., 12:46.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Чувствах че нещо не е както трябва с разхода,ще се ревизира явно.Няма иначе колебания в оборотите,двигателя работи равномерно,аспуха е без нагар,това е първата ми кола с такъв чист аспух,но явно гори повече отколкото трябва,щом твърдите че разхода нормално е 7-8/100км

Comment

• Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
                        Чувствах че нещо не е както трябва с разхода,ще се ревизира явно.Няма иначе колебания в оборотите,двигателя работи равномерно,аспуха е без нагар,това е първата ми кола с такъв чист аспух,но явно гори повече отколкото трябва,щом твърдите че разхода нормално е 7-8/100км
                        Моят ауспух е черен, но не гори масло. Карам я само извън града и нямам наблюдения за градски разход.

Comment

• 155/1.7 е недомислен двигател и не го сравнявайте с 1.8TS. Покарай с 90 и засечи точно колко ти харчи. Тогава вече ще говорим

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            155/1.7 е недомислен двигател и не го сравнявайте с 1.8TS. Покарай с 90 и засечи точно колко ти харчи. Тогава вече ще говорим
                            Колегата пита за 1.8 тс, виж 2691

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              155/1.7 е недомислен двигател и не го сравнявайте с 1.8TS. Покарай с 90 и засечи точно колко ти харчи. Тогава вече ще говорим
                              Наистина става въпрос за 156 1,8 ТС 140кс ФЛ,не знам защо не мога да я поставя в профила си.Колкото до 1.7 ТС на 155,въобще не съм съгласен с мнението ти,понеже това беше най безпроблемната кола която някога съм имал.Купих я през далечната 2002г и досега колата не ни е вкарвала в никакви драми,без разход на масло,никакви драми с двигателя,сменени съединител комплект и неща по окачването и това е за всичките 13г от както е при мен.Обслужването е смях-2 филтъра и масло,за 155 мога само хубаво да кажа,стар непретенциозен истински автомобил,а не електронна играчка като по новите.

Comment

• Не казвам за драми, просто скопена.
                                10/100 при 140 е вече допустимо - бориш се с въздуха, вятъра. Трябва да си 0ко0 4500об. за да имаш и въртящ момент, и мощност

Comment

Working...
                                X